+38 (098) 414-40-52
Ваше місто: Одеса виправити

Стилісти назвали головні модні тренди 2022 року

Стилісти назвали головні модні тренди 2022 року

Редактори модного порталу Who What Wear назвали наймодніші тренди 2022 року.
Стилісти проаналізували покази весняно-літніх колекцій 2022 року, які були представлені на Тижні моди в Нью-Йорку, та виділили вісім головних тенденцій нового сезону. Серед них, наприклад, тонкі ремінці у вигляді мотузок з пензликами на кінцях. Наголошується, що моделі носили їх як на талії, так і на шиї.
Згідно з інформацією видання, у моду також продовжать повертатися актуальні у 2000-х роках речі: спідниці, штани та джинси на низькій посадці, а також одяг та аксесуари з бахромою у стилі бохо. Крім того, дизайнери почали частіше випускати одяг із психоделічними різнокольоровими принтами у стилі 1970-х років.

Фахівці заявили, що облягаючі сукні з вирізами, що стали популярними в поточному році, знову опиняться в тренді. Вони порадили звернути увагу на моделі у чорному кольорі, оскільки такий варіант підійде до будь-якого гардеробу.
Крім цього, у 2022 році будуть потрібні речі з блискучих, атласних, напівпрозорих та сітчастих тканин: блузки, сукні, сорочки, спідниці, штани, топи, кардигани.
Нарешті майже всі модні бренди почали випускати до нового року великі сумки-шопери. Передбачається, що цей аксесуар матиме великий попит серед жителів великих міст.

Раніше у вересні стилісти назвали наймодніші кольори одягу на осінь 2021 року. Серед них, наприклад, перерахували кобальтовий синій, який на зміну прийшов пудрово-блакитному відтінку. До списку також увійшов зелений колір.

 

Вас може зацікавити

Важливі відомості про доставку

Важливі відомості про доставку

Для запобігання можливих проблем через недостачу пар або явного пошкодження, перевіряйте товар безпосередньо при отриманні на відділенні служб доставки.
Детальніше
Головний колір 2022 року від Pantone

Головний колір 2022 року від Pantone

Pantone представив головний колір 2022 - Very Peri. Це спеціально створений відтінок синього із вкрапленнями фіолетово-червоного.
Детальніше
Сублімаційний друк на поліестерових тканинах

Сублімаційний друк на поліестерових тканинах

Сублімаційний друк в даний час є популярним і затребуваним методом перенесення зображень на тканину. Метод використовується для перенесення малюнка на одяг і безпосередньо на тканину, а також для виготовлення різних текстильних виробів.
Детальніше
arrow