+38 (098) 414-40-52
Ваше місто: Одеса виправити

Головний колір 2022 року від Pantone

Головний колір 2022 року від Pantone

Pantone представив головний колір 2022 - Very Peri. Це спеціально створений відтінок синього із вкрапленнями фіолетово-червоного. Раніше колір року обирали зі списку наявних.
Світ змінився після глобальної ізоляції, відкривши нові можливості для застосування високих технологій. Сидячи вдома протягом останніх двох років, люди прагнули розширити кордони за допомогою віртуального світу. «Важливо було вигадати новий колір, тому що зараз ми бачимо світ по-новому», — прокоментувала виконавчий директор Pantone Color Institute Лорі Прессман.

Вибір кольору обумовлений зростаючою тенденцією на віртуальні світи та цифрові технології. Серед них Metaverse, яку анонсував Марк Цукерберг, VR-ігри, кіберспорт, NFT та криптовалюти. Щоб отримати Very Peri, Pantone змішав два інші відтінки: синій, пов'язаний з впевненістю та сталістю, і фіолетово-червоний, що символізує енергію та новаторство. "Ми шукали колір, який плавно переходить від цифрового та фізичного" - заявила Лорі Прессман.

Цікаво, що одним із партнерів Pantone цього року стала Microsoft. Тому з 2022 Very Peri інтегрують у заставки та інтерфейси для PowerPoint, Teams, Edge та Windows.
Нагадаємо, що як колір 2021 року Pantone вибрав два незалежні відтінки: яскравий жовтий (Illuminating), що передає тепло та енергію, і глибокий сірий (Ultimate Grey), що уособлює стабільність, силу та стійкість.

 

Вас може зацікавити

Важливі відомості про доставку

Важливі відомості про доставку

Для запобігання можливих проблем через недостачу пар або явного пошкодження, перевіряйте товар безпосередньо при отриманні на відділенні служб доставки.
Детальніше
Сублімаційний друк на поліестерових тканинах

Сублімаційний друк на поліестерових тканинах

Сублімаційний друк в даний час є популярним і затребуваним методом перенесення зображень на тканину. Метод використовується для перенесення малюнка на одяг і безпосередньо на тканину, а також для виготовлення різних текстильних виробів.
Детальніше
Стилісти назвали головні модні тренди 2022 року

Стилісти назвали головні модні тренди 2022 року

Редактори модного порталу Who What Wear назвали наймодніші тренди 2022 року.
Детальніше
arrow